ALERJEN GIDALAR
  • Yumarta ve Yumurta Ürünleri
    Yumurtaya alerjisi olan kişilerce tüketilmemelidir.
  • Süt ve Süt Ürünleri (Laktoz Dahil)
    Süt ve süt ürünleri laktoz içermektedir. Laktoz alerjisi veya laktoz intoleransı olan kişilerce tüketilmemelidir.
  • Yerfıstığı ve Yerfıstığı Ürünleri
    Yerfıstığına alerjisi olan kişilerce tüketilmemelidir.
  • Gluten
    Buğday, arpa, çavdar, yulaf vb. tahıllar gluten içerir. Bu tahıllara alerjisi olan kişiler veya çölyak hastaları tüketmemelidir.
  • Soya Fasulyesi ve Ürünleri
    Soya fasulyesine alerjisi olan kişilerce tüketilmemelidir.
  • Polen
    Polen alerjisi olan kişilerce tüketilmemelidir.
  • Sert Kabuklu Meyveler
    Badem, ceviz, fıstık, antep fıstığı, fındık ve kaju sert kabuklu ve alerjen meyvelerdir. Bu meyvelere alerjisi olan kişiler, bu meyveleri içeren ürünleri tüketmemelidir.