-
Yumarta ve Yumurta Ürünleri
Yumurtaya alerjisi olan kişilerce tüketilmemelidir.
-
Süt ve Süt Ürünleri (Laktoz Dahil)
Süt ve süt ürünleri laktoz içermektedir. Laktoz alerjisi veya laktoz intoleransı
olan kişilerce tüketilmemelidir.
-
Yerfıstığı ve Yerfıstığı Ürünleri
Yerfıstığına alerjisi olan kişilerce tüketilmemelidir.
-
Gluten
Buğday, arpa, çavdar, yulaf vb. tahıllar gluten içerir. Bu tahıllara alerjisi olan
kişiler veya çölyak hastaları tüketmemelidir.
-
Soya Fasulyesi ve Ürünleri
Soya fasulyesine alerjisi olan kişilerce tüketilmemelidir.
-
Polen
Polen alerjisi olan kişilerce tüketilmemelidir.
-
Sert Kabuklu Meyveler
Badem, ceviz, fıstık, antep fıstığı, fındık ve kaju sert kabuklu ve alerjen
meyvelerdir. Bu meyvelere alerjisi olan kişiler, bu meyveleri içeren ürünleri
tüketmemelidir.